debug in xcode

Discussion and announcements regarding the Mac port… er, original version of Oolite.

Moderators: winston, another_commander

Post Reply
User avatar
Cmdr James
Commodore
Commodore
Posts: 1267
Joined: Tue Jun 05, 2007 10:43 pm
Location: Berlin

debug in xcode

Post by Cmdr James » Sun Feb 03, 2008 10:35 pm

It has been weeks since I could start oolite in debug using xcode 3.0 on leopard.

Jut wondering if this is a problem with my setup, or with the current codebase?

It runs fine with "Run".

It gets as far as Initializing universe.... and never gets any further. There is nothing of interest (to me) in the log:

[dataCache.rebuild.datesChanged]: Cache is stale (modification dates have changed). Rebuilding from scratch.
[script.javaScript.context.create]: Creating JS context.
[script.javaScript.context.create]: Creating JS context.
[script.load.world.listAll]: Loaded 14 world scripts: "Behemoth-script01", "black_monks", "Cargo_test", "clipperschedule", "ExecutiveFlightSchedule", "newskim", "OO-Haul Escort", "oolite-cloaking-device" 1.71, "oolite-constrictor-hunt" 1.71, "oolite-nova" 1.71, "oolite-thargoid-plans" 1.71, "oolite-trumbles" 1.71, "Pi-Forty-Two Con stores", "Put_Pirate_Coves_where_the_pirates_are"
[debugOXP.load.success]: Debug OXP loaded successfully.
[dataCache.willWrite]: About to write data cache.
[dataCache.write.success]: Wrote data cache.
[entity.linkedList.verify.error]: Broken x_next <PlayerEntity 0xbeca00>{"Cobra Mark III" ID: 100 position: (9301.64, -57266.3, 372449) scanClass: CLASS_PLAYER status: STATUS_DOCKED} list (38) ***
[entity.linkedList.verify.rebuild]: Rebuilding all linked lists from scratch

Closing log at 2008-02-03 22:29:53 +0000.





Seems to be in Universe initWithGameView around

Code: Select all

#if OOLITE_MAC_OS_X
	//// speech stuff
	speechSynthesizer = [[NSSpeechSynthesizer alloc] init];
	

User avatar
JensAyton
Grand Admiral Emeritus
Grand Admiral Emeritus
Posts: 6657
Joined: Sat Apr 02, 2005 2:43 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by JensAyton » Mon Feb 04, 2008 9:04 am

That’s weird. It worked for me yesterday.

Post Reply