Neolite mamba missing texture file?

For test results, bug reports, announcements of new builds etc.

Moderators: winston, another_commander, Getafix

Post Reply
Jon Ridgway
Above Average
Above Average
Posts: 16
Joined: Wed Oct 14, 2009 9:45 am

Neolite mamba missing texture file?

Post by Jon Ridgway » Thu Nov 12, 2009 12:09 pm

Hi All,

I'v noticed that i'm viewing the standard Mamba in game despite installing the latest neolite oxp, checked my log file and spotted:

[files.notFound]: ----- WARNING: Could not find texture file "mamba-neolite-default.png". Used default no textures material instead.

Is this just me?

Jon.
Last edited by DaddyHoggy on Sat Jan 28, 2012 7:20 pm, edited 1 time in total.
Reason: Fixed typo in title to make searching for it easier

User avatar
Kaks
Quite Grand Sub-Admiral
Quite Grand Sub-Admiral
Posts: 3009
Joined: Mon Jan 21, 2008 11:41 pm
Location: The Big Smoke

Post by Kaks » Thu Nov 12, 2009 12:30 pm

Hmmm, probably not, neolite.oxp is a big project, and some files never made the transition from Simon B's hard disk to the uploaded zip.

IIRC, there's a couple other files missing as well. You could try sending a PM to the man in question.
Barring lack of time & assorted accidents, he might be able to at least post the missing texture.
Hey, free OXPs: farsun v1.05 & tty v0.5! :0)

User avatar
DaddyHoggy
Intergalactic Spam Assassin
Intergalactic Spam Assassin
Posts: 8501
Joined: Tue Dec 05, 2006 9:43 pm
Location: Newbury, UK
Contact:

Post by DaddyHoggy » Thu Nov 12, 2009 12:50 pm

Yeh, the Coriolis is missing a texture/fragment too in the Neolite pack
Selezen wrote:Apparently I was having a DaddyHoggy moment.
Oolite Life is now revealed here

User avatar
Eric Walch
Slightly Grand Rear Admiral
Slightly Grand Rear Admiral
Posts: 5536
Joined: Sat Jun 16, 2007 3:48 pm
Location: Netherlands

Post by Eric Walch » Thu Nov 12, 2009 3:12 pm

And two ships have only one exhaust plume while there should be two.

Problem is that he has no version numbers on his site nor in his version. So i have no clue if those are already fixed in his current work.

A few months ago, I did send him a shipdata.plist were the exhaust and a few other bugs were corrected but don't know if he used it.

User avatar
JazHaz
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
Posts: 2991
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:07 am
Location: Enfield, Middlesex
Contact:

Post by JazHaz » Thu Jan 07, 2010 10:30 am

Has there been any response from Simon on this issue?

I've just noticed the exact same issue with the Mamba textures.
JazHaz

Gimi wrote:
drew wrote:£4,500 though! :shock: <Faints>
Cheers,
Drew.
Maybe you could start a Kickstarter Campaign to found your £4500 pledge. 8)
Thanks to Gimi, I got an eBook in my inbox tonight (31st May 2014 - Release of Elite Reclamation)!

User avatar
ADCK
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
Posts: 771
Joined: Thu Dec 24, 2009 12:30 am
Location: Sydney
Contact:

Post by ADCK » Thu Jan 07, 2010 2:23 pm

I'm not getting any of these errors, however i do use shaders, so maybe the above only effects non-shader oolite?

User avatar
Capt. Murphy
Commodore
Commodore
Posts: 1127
Joined: Fri Feb 25, 2011 8:46 am
Location: UK South Coast.

Re:

Post by Capt. Murphy » Sat Jan 28, 2012 6:54 pm

Eric Walch wrote:And two ships have only one exhaust plume while there should be two.

Problem is that he has no version numbers on his site nor in his version. So i have no clue if those are already fixed in his current work.

A few months ago, I did send him a shipdata.plist were the exhaust and a few other bugs were corrected but don't know if he used it.
Thread necromancy - Eric I don't suppose you remember which ships are missing the exhaust plumes?
[EliteWiki] Capt. Murphy's OXPs
External JavaScript resources - W3Schools & Mozilla Developer Network
Win 7 64bit, Intel Core i5 with HD3000 (driver rev. 8.15.10.2696 - March 2012), Oolite 1.76.1

User avatar
Eric Walch
Slightly Grand Rear Admiral
Slightly Grand Rear Admiral
Posts: 5536
Joined: Sat Jun 16, 2007 3:48 pm
Location: Netherlands

Re: Re:

Post by Eric Walch » Sat Jan 28, 2012 7:06 pm

Thread necromancy - Eric I don't suppose you remember which ships are missing the exhaust plumes?
No, I don't remember, but it was a definition bug. The values were there, but a wrong seperator was used resulting in ignoring the second plume. And it was more than one ship when I remember well.

User avatar
Capt. Murphy
Commodore
Commodore
Posts: 1127
Joined: Fri Feb 25, 2011 8:46 am
Location: UK South Coast.

Re: Neolite mamba missing texture file?

Post by Capt. Murphy » Sun Jan 29, 2012 6:48 am

Thanks Eric, the constrictor is one with that problem - all the others in the core set look OK. I'll check the others.
[EliteWiki] Capt. Murphy's OXPs
External JavaScript resources - W3Schools & Mozilla Developer Network
Win 7 64bit, Intel Core i5 with HD3000 (driver rev. 8.15.10.2696 - March 2012), Oolite 1.76.1

jtarheel42
Average
Average
Posts: 12
Joined: Wed Aug 26, 2015 4:14 am

Re: Neolite mamba missing texture file?

Post by jtarheel42 » Mon Oct 03, 2016 6:55 pm

Same issue:

"14:44:18.095 [TugDrone]: Payout for Derelict Granite Boa Mk2: Bounty 1000 ₢ [Ship "Granite Boa Mk2" position: (-11867, 9292.03, 339002) scanClass: CLASS_CARGO status: STATUS_IN_FLIGHT]
14:44:18.181 [files.notFound]: ----- WARNING: Could not find texture file "".
14:44:36.335 [script.javaScript.exception.ooliteDefined]: ***** JavaScript exception (Cargo Scanner 1.11): Error: displayNameForCommodity: Invalid arguments (null) -- expected string."

Now I have the pin wheel of death.

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro4,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 2.93 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 11 GB

User avatar
Redspear
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
Posts: 1315
Joined: Thu Jun 20, 2013 10:22 pm

Re: Neolite mamba missing texture file?

Post by Redspear » Mon Oct 03, 2016 11:33 pm

You could try this 'fix' here.

I think there's some inconsistencies in the shipdata.plist file:

Code: Select all

shaders =
		{
			"mamba-neolite-default.png" =
			{
				"vertex_shader" = "neolite-std.vs";
				"fragment_shader" = "neolite-std.fs";
				textures =
				(
					"mambapirate-neolite-default.png",
					"mamba-neolite-effectsmap.png",
					"null-neolite-normalmap.png"
				);
Wouldn't "mamba-neolite-default.png" normallly have the same name as "mambapirate-neolite-default.png"?
You could check the texture file and see if one of them is missing.
If so, try copying the one that is there and renaming the copy to the name of the missing texture (so that you now have both).

Good luck.
"With our thoughts, we make the world" :-) - - - Game too slow for you? Masslock Compensators - - - Trouble getting out of trouble? Indestructible Injectors

Post Reply