Help! I can't do a shipping mission

News and discussion of the PC port of Oolite.

Moderators: winston, another_commander

Post Reply
User avatar
allikat
Deadly
Deadly
Posts: 191
Joined: Tue Jan 19, 2010 5:45 pm

Help! I can't do a shipping mission

Post by allikat » Tue Jan 19, 2010 6:14 pm

Every time I hit hyperspace for the jump to the delivery system, the game just quits instantly, about halfway through the hyperspace noise.

I do have stack of OXPs installed, but why is it dying right here? I bought a python precisely to do some of these missions...

I can't put a link to the pastebin for my latest log file, and it's too big to post as a message.

User avatar
allikat
Deadly
Deadly
Posts: 191
Joined: Tue Jan 19, 2010 5:45 pm

Post by allikat » Tue Jan 19, 2010 6:18 pm

http://pastebin.com/m449a57a7

Yay! I can post it now :D

And yes, I forgot to mention which version I'm running: 1.73.4
On Vista home basic, with 2GB memory, AMD AthlonII x2 240 (clocked to 3.5GHz) and an Nvidia GF8500GT with the latest 195.62 WHQL drivers.
Sound is onboard realtek, controller is a Logitech Extreme pro 3d.
Commander Monty, a Python Class Cruiser driver :D
Iron assed bulk haulers for the win!

Of the two trumbles which escaped today from Lave station, only 473 have been located....

Chrisfs
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
Posts: 433
Joined: Sun Sep 20, 2009 10:24 am
Location: California

Post by Chrisfs » Wed Jan 20, 2010 3:00 am

Do you have a copy of Feudal systems OXP (I don't remember the exact name), an early version had that problem

User avatar
allikat
Deadly
Deadly
Posts: 191
Joined: Tue Jan 19, 2010 5:45 pm

Post by allikat » Wed Jan 20, 2010 3:28 am

yes, I have feudal, anarchies and dictatorships installed.

They are the versions from the page linked to by the wiki, which I presume is the author's page?
Commander Monty, a Python Class Cruiser driver :D
Iron assed bulk haulers for the win!

Of the two trumbles which escaped today from Lave station, only 473 have been located....

User avatar
allikat
Deadly
Deadly
Posts: 191
Joined: Tue Jan 19, 2010 5:45 pm

Post by allikat » Wed Jan 20, 2010 3:48 am

Woohoo!
I renamed the feudal.oxp folder to .oxx and it's fixed the problem. Thanks!
Commander Monty, a Python Class Cruiser driver :D
Iron assed bulk haulers for the win!

Of the two trumbles which escaped today from Lave station, only 473 have been located....

Chrisfs
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
Posts: 433
Joined: Sun Sep 20, 2009 10:24 am
Location: California

Post by Chrisfs » Wed Jan 20, 2010 6:27 am

allikat wrote:Woohoo!
I renamed the feudal.oxp folder to .oxx and it's fixed the problem. Thanks!
Yup, I think he's still working on that.

Edmund
Above Average
Above Average
Posts: 24
Joined: Mon Oct 26, 2009 11:36 am

Post by Edmund » Wed Jan 20, 2010 1:40 pm

My 1.73.4 Oolite on Windows still does the same (crashes part way thru Hyperspace sequence) with Feudal 1.1, also with trunk last time i tried that too, about 2 weeks ago. Apparently works on Macs.
_________________________

Loving my Cobra since 1985

Post Reply